Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зустріч з Алевтіною Шавлач у ФАН-клуб читача

           Зустріч переноситься, чекайте оголошень.

           19 травня ФАН-клуб читача знову запрошує своїх фанів на зустріч. Цього разу до нас завітає письменниця, психологиня, художниця, дизайнерка Алевтіна Шавлач. Наша гостя має три вищі освіти, досвід викладачки модельної агенції, працює у сфері розробки комп’ютерних ігор, оформлює книжкові обкладинки, займається контент-менеджментом, а ще – пише книжки!

           Нашим читачам та учасникам ФАН-клубу читача буде цікаво поговорити з письменницею про її книгу «Пампуха». Книгу для підлітків і про підлітків на складну і важливу тему – булінг.

           Тож чекаємо вас на прямий ефір 19 травня о 19.00. Готуйте запитання до авторки! Зустріч відбудеться на сторінці бібліотеки в інстаграм. Модерує зустріч наша читачка, книжковий блогер Анна Полегенько. До зустрічі!

           Нагадуємо, що за відповіді на запитання гості та ведучої у прямому ефірі на карту фан-клубу нараховуються бонуси, які потім можна буде витратити на книжки під час акційних розпродажів.

           #фанклуб #фанклубчитача #клубнакартка

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей