Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Місто з галицьким шармом

           Україна для кожного з нас – це не просто земля, де ми народилися, і де жили наші пращури. Вона є цілим світом звичок, уявлень і почуттів, які ми сприймаємо з дитинства. Наша держава сформувалася внаслідок довгого розвитку і має багате історичне минуле. І сьогодні під час віртуальної літературно-краєзнавчої подорожі за книгою Марії Солтис-Смирнової «Пригоди Шумника» ми знайомили третьокласників однієї з київських шкіл зі славетним містом Івано-Франківськом. Учні дізналися про історичне минуле міста, про те, що на початку воно мало назву Станіславів, а на трьохсотріччя було перейменовано на Івано-Франківськ. Разом із Шумником – героєм книжки – діти віртуально мандрували визначними місцями міста, вулицею Незалежності, розглянули ковані скульптури, оглянули площу Ринок, відвідали ратушу, у приміщенні якоії зараз діє краєзнавчий музей.

           Також дітям запропонували розглянути виставку, на якій представлені книжки з туристичними маршрутами України. Тож серед сотні чудес України для кожного читача знайдеться своє, що вразить уяву і навіть стане метою нової подорожі.

           Діти отримали безліч позитивних емоцій, дізналися більше про Україну та красу її природи. А наші віртуальні краєзнавчі подорожі тривають, адже в нашій мальовничій країні ще є багато цікавих місць.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей