Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

1 червня об 11.00 стрибаємо у Бібліотечне літо!



           Бібліотека запрошує на святкування Міжнародного дня захисту дітей та відкриття програми літніх читань-2021. Розпочнеться об 11.00 урочистостями на майданчику перед бібліотекою. Головна подія свята – оголошення творчого простору дозвілля з книгою, старт програми літніх читань, підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Книга і діти, екологія і світ». Цьогоріч вона має промовисту назву «БEZмеж»!

           Бібліотекарі підготували креативні виступи та номери: ліпсінк-шоу на тему пісні українського гурту Go_A до пісенного міжнародного конкурсу Євробачення-2021, вакцинацію читанням «Вірусна місія НБУшки» та паперовий феєрверк від бібліотечної ростової ляльки. В гості завітають яскраві метелики на ходулях від студії «Bliss Team Show», а у другій частині свята у актовій залі відбудеться концерт талант-центру «М'юзіСмузі».

           На юних учасників свята чекають рухливі ретророзваги на асфальті: класики, скакалка, «резиночка», конкурс малюнків «Намалюй свою мрію». Наймолодші читачі віком 3-5 років стануть учасниками зеленої акції «Квітничок», під час якої разом з батьками посадять квіти у літньому дворику, за якими будуть доглядати впродовж червня під час відвідання занять літньої Академії Чомусиків.

           По завершенні святкових урочистостей на відкритому майданчику читачів запросять до відділів бібліотеки та творчих майстерень у літньому дворику, фоє, селфі-зонах, виставкових просторах. Зірковий гість читатиме свою улюблену дитячу книгу в рамках проєкту «Україна читає дітям». Відділи презентуватимуть нові книги, проєкти та творчі події літніх читань-2021, умови читацьких змагань за титул «Лідер читання-2021».

           Насамкінець розіграш призів «БібліоSHARA», у якому візьмуть участь усі охочі. П’ять переможців розіграшу отримають передплату на ІІ півріччя від дитячих журналів «Малюк Котя» та «Розумашки», представники яких завітають на свято.



           Сюрпризом для читачів стане робот-бібліотекар «НП Лукаш», який буде курсувати за визначеним маршрутом у фоє другого поверху та розповідати читачам про книжки. Робот надано бібліотеці за сприяння української компанії «Нова пошта».



           В цей день відбудуться ще дві важливі події:
           - підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Книга і діти, екологія і світ»;
           - вручення подарункових книжкових наборів для поповнення бібліотек при закладах, де відбувають покарання неповнолітні громадяни України за програмою «Книга дарує свободу».

           Дата проведення: 1 червня
           Час проведення: 11.00-12.30
           Місце проведення: Національна бібліотека України для дітей,
                                              Київ, вул. Януша Корчака, 60
           Святкові розваги для дітей від 3-х років і старше.
           ВХІД на свято вільний – у захисних масках!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей