Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

LIA – співачка, якій підкорюється Всесвіт!

           Вона мріє зібрати «Олімпійський», підкорити музичний олімп України і світу та залишити по собі послідовників. 20 травня співачка Лілія КОРОЛЮК (LIA) завітала на «Музичну платформу: Слухай своє». Творча зустріч із LIA відбулася як онлайн, так і офлайн. Оскільки карантинні вимоги потребують тільки 50-відсоткової наповненості залу, зустріч проходила у два етапи, перша додатково транслювалася онлайн на сторінці бібліотеки у фейсбук, тому пісні та життєві історії Лілії Королюк могли почути не лише діти у залі, а і безмежна віртуальна аудиторія! На концерт-інтерв’ю завітали кадети та панянки школи зі спеціальною військовою підготовкою та учні школи № 175 імені В. Марченка!

           Прозвучали найкращі хіти LIA, такі як «Кращою», «Я твоя» та «Кольоровими», в яких співачка розкривається як відверта та самодостатня особистість, не дивлячись на творчу складову пісень, LIA в них досить самобутня та природна і позиціонує себе не лише як артистка, а людина, якій є що сказати через творчість.

           Творче сходження LIA розпочалися ще в дитинстві, коли її шкільний учитель музики розгледів у ній талант співачки. Лілія навіть залишила перспективну спортивну кар’єру гімнастки і почала брати участь у конкурсах та перемагати.

           Нескінченні запитання учнів та ведучого під час зустрічі розкривали все нові й нові грані таланту та життєвого досвіду гості музичної платформи. Вона розповіла як із солістки зразково-показового оркестру Збройних сил України стала вокалісткою найвідомішого українського репера Ярмака, як виступала у палаці мистецтв «Україна» із власним хітом «Кольоровими», як стала згодом сама викладати вокал і вже набрала чималу групу послідовників серед дітей та дорослих, як мріє заспівати дуетом із Монатіком і кого б вона бажала обрати своїм тренером на «Голосі країни», якщо б до неї все ж таки вчасно обернулися зіркові судді, як вона отримала пропозицію і знялася у кліпі «Легковажна» одного з найвідоміших гуртів країни «СКАЙ», як двічі брала участь у «Хіт-конвеєрі» і виходила у фінал, як стала номінанткою національної музичної премії «Золота Жар-птиця» в категорії «Прорив року»…

           І головне, як всі маленькі перемоги та поразки не зламали, а тільки закріпили мрію колись ще маленької дівчинки Лілії, на талант якої звернув увагу той самий учитель музики, який і досі підтримує співачку, і продовжуватиме бути з нею до переможного тріумфу на «Олімпійському» серед багатотисячного натовпу прихильників української виконавиці світового рівня!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей