Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Творча майстерня KAZKAtime запрошує!

           Щочетверга о 13.00 творча майстерня KAZKAtime чекає на своїх винахідників у сфері слова та письменництва у літньому дворику. Саме в цей час на цій майстерці спільно з автором проєкту «Візок добрих казок» дітки будуть творити власну казку, диво та мрію, про які вони лише думали та уявляли, а можливо, навіть бачили уві сні.

           Ніяких обмежень, можна порушувати навіть закони композиції і втілювати найзаповітніші ідеї у казковому творі.

           На прикладі творів відомих казкарів та сучасних письменників ми спробуємо розібрати, за якими принципами створюється казка, що це взагалі за жанр твору, які казки бувають, і пізнавши основи, почнемо творити власну казкову історію!

           Після колективного створення твору, діти виступатимуть у ролі героїв своєї казки і братимуть участь безпосередньо у зйомці свого дітища. Наприкінці творчих зустрічей спільна казка буде надрукована, а також опублікована у відеоформаті на ютюб.

           Долучатися можуть усі охочі, навіть ті, хто з якихось причин не зміг прийти у дворик, надсилайте свої думки, речення, історії, відеофрагменти на пошту rock-hard86@ukr.net і, можливо, саме вони увійдуть в історію нашої казки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей