Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Всеукраїнський фестиваль ROBOTICA+ROBOfirst

           29-30 травня відбулася наймасштабніша робоподія року у сфері STEM-освіти – Всеукраїнський фестиваль ROBOTICA+ROBOfirst. У ці дні фестиваль відвідали понад три тисячі юних робототехніків, винахідників, любителів LEGO, гостей та вболівальників.

           На фестивалі наша збірна команда з науково-пізнавального об'єднання «Robotics» презентувала свій LEGO-проєкт: великий парк розваг з гірками, гойдалками, спортивним майданчиком, мінібасейном, медпунктом, фудзоною та невеличкою бібліотекою.

           Під час підготовки до фестивалю у Національній бібліотеці України для дітей відбувався Всеукраїнський семінар-тренінг «Зелена хвиля екочитання», на якому були озвучені основні екопроблеми сучасності. Це надихнуло бібліотечну команду «ІгроБукінгЛенд» долучитися до екотижня і побудувати у своєму LEGO-парку лабораторію із переробки сміття та роботизований сміттєвоз, який би допомогав перевозити відсортоване сміття. Судді оцінили зусилля «ІгроБукінгЛенд», відзначивши нашу бібліотечну команду в номінації «Краще рішення»!

           Ми весело провели час: побачили різноманітні проєкти дітей з усієї України; тестували різноманітних роботів; будували машинки та влаштовували автоперегони, грали у настільні ігри, а ще – просто весело розважалися. Це був крутий фестиваль, на якому було дуже багато роботів!

           Дякуємо організаторам за надану чудову можливість взяти участі та неймовірні емоції! Зустрінемося в наступному році!

           Користувачі Національної бібліотеки України для дітей беруть участь у програмі FIRST LEGO League Junior FIRST in Ukraine сезону 2020–2021 «Винахідники гри» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні освітні технології».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей