Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Чарівний світ лісової школи

           Багато батьків і вчителів замислюються над тим, як зацікавити дитину читанням. Одним із можливих способів розв'язання цієї проблеми є підбір якісної, цікавої, відповідної до віку дітей, літератури. І казки В. Нестайка якраз вдало відповідають цим вимогам. Кожна книга письменника — це шедевр, гарний захоплюючий сюжет і яскраві малюнки. Цьогоріч минає 40 років із часу виходу однієї із найвідоміших казок Всеволода Зиновійовича — книги «Незвичайні пригоди у лісовій школі».

           Це чудова книга про дружбу лісових звірят і про відносини однокласників у школі. Книга дуже добра і повчальна, легко читається, її можна перечитувати знову і знову. Історія розпочинається з того, що в лісі відкрилася спеціалізована школа з ведмежою мовою викладання і всі батьки пішли записувати в школу своїх дітей. Записали також зайчика Косю Вуханя та їжачка Колька Колючку, які стали справжніми друзями. Спочатку головні герої були боягузами та невпевненими в собі, але потім вони побороли свої страхи й врятували друзів від небезпеки. Адже тільки сміливість і впевненість у своїх силах допомагає людині подолати всі труднощі та перешкоди. Автор дійсно вміє захопити й понести нас у світ лісового життя, де є свої герої, свої фантазії, приємні події та певні труднощі, які обов’язково можна здолати. До того ж, цей вирій пригод захоплює не лише дітей, а й дорослих.

           «Незвичайні пригоди в лісовій школі» обов’язково потрібно прочитати кожній дитині перед тим, як у неї розпочнеться власне шкільне життя. Саме завдяки цій книзі майбутні школярі зрозуміють, що школа це не щось невідоме та жахливе, а школа — це нові можливості, нові друзі, знайомство із учителями, в яких у кожного є і своя дивакуватість, і своя доброта.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей