Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робот-бібліотекар. День шостий

           Сьогодні робот-бібліотекар Лукаш знову ощасливив наших відвідувачів своєю присутністю. Його тандем із нашими читачами був неперевершеним. Він пропонував читачам відповісти на декілька запитань тесту, щоб потім порекомендувати їм книги Лесі Українки для детальнішого вивчення її творчості. Діти мали змогу побачити чудовий анімований мультфільм, який створили наші бібліотекарі на основі казки письменниці «Три метелики», із якого вони винесли важливу життєву істину про те, що потрібно підтримувати своїх друзів і ніколи не залишати їх наодинці з бідою. Також бажаючі взяли участь у майстер-класі з виготовлення метеликів власноруч, щоб ці милі поробки нагадували їм про нашу приємну зустріч.

           Читачі були надзвичайно щасливі, адже весело та корисно провели час, бо не лише погралися і подивилися мультфільм, а й трішки детальніше познайомилися з творчістю Лесі Українки, зробили собі напам’ять дивовижних метеликів і, звісно ж, отримали подарунки від компанії Нова пошта за активну участь у сьогоднішньому заході.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей