Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зустріч для активних та непосидючих із Олесею Кешелею-Ісак

           Сьогодні у бібліотеці презентувала свою книгу «Непосидючка, який любив бігати» Олеся Кешеля-Ісак – журналістка, письменниця, яка обожнює біг, бере участь у міжнародних марафонах і прищеплює любов до спорту своїм дітям.

           У книзі йдеться про хлопчика Тео, який має і друге ім’я – «Непосидючка». Він ніколи не сидить на місці та найдужче любить бігати! Це не випадково, адже мама хлопчика – професійна спортсменка, для неї біг – невід’ємна частина життя!

           Олеся розповіла про свої враження від марафонів, продемонструвала плащ, який бігуни одягають по закінченні марафону; тюбики їжі, які видають під час тривалих забігів; газету Нью-Йорк таймс, де надруковано списки всіх учасників марафону; а також український прапор, який вона завжди бере з собою.

           Читачі задавали багато питань: чи всі можуть брати участь у забігах, як потрапити до міжнародного марафону, чи можна їсти під час бігу, як тренуватися і правильно харчуватися, які кросівки вибрати для бігу, чи треба вимірювати пульс, що таке марафон і пів марафон? Зустріч пройшла весело, пізнавально та цікаво.

           Якщо ви хочете потрапити у світ пригод однолітків, відчути драйв та підняти собі настрій, обирайте книгу «Непосидючка, який любив бігати» та біжіть разом з Тео до нових вражень!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей