Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дворик мистецький. Історія одного дня

           Активності, що проходять у літньому дворику бібліотеки, дуже різноманітні та творчі. Тут є чим зайнятися і дошкільнятам, і діткам молодшого шкільного віку, і тим, хто вже вважає себе дорослими.

           День у дворику розпочався з «Ігрових читанок для малечі». Малюки разом із бібліотекарем залюбки слухали казочку Марини Ляшок « Кнопик-переможець», виконували руханки-таночки та цікаві завдання.

           Далі стартувала крафтZone «Творимо картину» із завданнями для лідерів читання: ми відтворюємо сюжети відомих картин і пропонуємо користувачам відгадати назву твору та її автора. Цього разу наші читачки перевтілилися у героїнь картини Миколи Пимоненка «Святочне ворожіння». У вас є можливість перевірити, наскільки їм це вдалося, порівнявши оригінал з фотоінтерпретацією.

           Але і це ще не все! За мотивами картини створено цікавий артоб’єкт – українську піч, прикрашену справжніми мальовками. Від себе додамо, що мальовки – це зображення елементів декоративного розпису на папері, який потім потрібно приклеїти на потрібну поверхню, у нашому випадку – стіну або піч.

           Ласкаво просимо долучатися до найкращого із програмою літніх читань 2021 року!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей