Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Де зустріти привида?

           Як гадаєте, чи усе вам відомо про столицю України? Насправді, навіть кияни, які живуть у місті десятки років, будуть здивовані, коли почують, наприклад, про місце, де жив Змій Горинич! Чи про гору, на яку літали відьми! Або про особняки, де «мешкають» привиди! Моторошно? Але ж, як цікаво!

           А от читачам, які завітали до літнього дворику, пощастило, оскільки вони отримали відповіді на ці та інші питання під час зустрічі з авторкою книги «Химерний Київ» — Тетяною Стрижевською. Ця книга володіє особливим магнетизмом, адже в ній багато таємничих історій, загадок і чудес. Учасники зустрічі охоче спілкувалися з письменницею, задавали багато запитань, на які пані Тетяна давала цікаві та вичерпні відповіді. Маленьким слухачам дуже сподобалася книга, адже в ній є розповіді про диваків-архітекторів, привидів, химер і страшилки, які їм так подобаються.

           Тож радимо прочитати книгу «Химерний Київ» і швидше вирушати на прогулянку містом із «новими знаннями».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей