Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Заходи бібліотеки на Книжковому Арсеналі — 2021

           Національна бібліотека України для дітей візьме участь у програмі Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал — 2021», щорічній інтелектуальній події в Україні, заснованій Мистецьким Арсеналом у 2011 році. Тут поєднуються та взаємодіють книжкова, літературна, мистецька сцени, втілюються важливі та актуальні для суспільства інноваційні проєкти.

           Національна бібліотека України для дітей щодня з 23 по 27 червня буде представлена «Окремим стендом № Е2.17 у секції «Дитяча Книга», яка цьогоріч облаштована на відкритому просторі. Також у програмі подій фестивалю для дітей і підлітків бібліотека є організатором трьох заходів на дитячій сцені, а саме:

Читання «Піу! і Білка» за книгою «Я не твоя мама» Маріанни Дюбюк
23 червня у середу з 16:30 до 17:15

           Книжкове занурення для дітей 6–10 років за книжкою Маріанни Дюбюк «Я не твоя мама» подарує дітям затишок будинку білки на дереві, а читання з бібліотекарями повідає кумедну і водночас щемливу історію. Між іншим, Піу зіграє один із глядачів. Діятиме тематична фотозона.


Містична гра-мандрівка за книгою Т. Стрижевської «Химерний Київ»
24 червня у четвер з 10.30 до 11.15

           Зустріч в ігровій формі познайомить юних читачів із загадковими місцями Києва, пов’язаними із міфами та легендами, продемонструє дітям Київ із незвичайного ракурсу. Захід відбудеться за участі авторки Тетяни Стрижевської. Орієнтовна аудиторія учасників – діти та підлітки 10-14 р.


Бібліошоу «Фан-клуб читача». ТОП-10 запитань письменникам від дітей
25 червня у п’ятницю з 11:30 до 12:15

           Спікерами події будуть бібліотекар та читачка – ведуча бібліотечного онлайн-проєкту «Фан-клуб читача» Анна Полегенько. Під час зустрічі учасники події зможуть поставити запитання своєму улюбленому письменникові, а модератори зафільмують дитячі запитання та передадуть їх авторам книг. Результатом стане відео, яке буде оприлюднено на сайтах Національної бібліотеки України для дітей та Книжкового Арсеналу. Сподіваємося, що спілкування юних відвідувачів події з однолітками-книжниками зможе стати потужною мотивацією для читачів початківців. Діятиме фотозона «Книги дарують крила».

           Захід розрахований на дітей 9 – 14 років.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей