Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Нестрашна енциклопедія безпеки

           Літні канікули — це той період, коли дітлахи стають самостійнішими, адже часто залишаються без нагляду дорослих. Ми постійно наголошуємо їм на тому, що під час канікул потрібно бути вкрай обачними, не гратися з вогнем, правильно переходити дорогу… Та сьогодні наша бесіда трішки відрізнялася, адже говорили про безпечну поведінку з незнайомцями та вчилися, як діяти, коли дитина загубилася.

           Важливо було донести нашим читачам, що навіть коли ти потрапляєш у небезпечну ситуацію, то не потрібно боятися. Головне — знати правила поведінки в такій ситуації та чітко дотримуватися їх, щоб вибратися з неї без шкоди для власного здоров’я.

           Сьогоднішні безпечні читання були дуже емоційними та цікавими для діток. Ми встигли і переглянути книги, і погратися, і подивитися уривок із мультфільму про безпечну поведінку. Дітлахи були в захопленні, адже провели час весело та з користю.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей