Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Німецька мінівистава «Шкарпеточко, чого тобі бракує?» повертається!

           16 червня 2021 року у Національній бібліотеці України для дітей у відділі документів іноземними мовами для учнів молодших класів одної з київських шкіл пройшов показ мініспектаклю за казкою сучасної німецької письменниці Генріке Ліппа «Шкарпеточко, чого тобі бракує?» («Kleine Socke, was fehlt dir?»).

           Це історія про пошуки щастя у цьому світі, які здійснила маленька шкарпетка на самоті. Їй зустрічалися різні шкарпетки – спортивні, брендові, жіночі, клоунські.Усі вони мали свій рецепт щастя, та він не підходив маленькій самотній шкарпетці. Лише знайшовши свою пару, вона відчула себе гармонійною, адже завжди приємно розділити своє життя з тим, хто тебе приймає і розуміє.

           Під час показу мінітеатру учасники заходу пройшли увесь шлях шкарпеточки: від занять спортом до лоскотання, яке викликає сміх.

           Початок історії діти слухали німецькою мовою, а далі вистава звучала українською.

           Вперше спектакль продемонстрували у березні 2018 року в рамках заходів до Всеукраїнського тижня дитячого читання, з того часу він став частиною програми знайомства нових читачів з німецькомовним фондом бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей