Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

У бібліотеці працює… детективна агенція!

           Книжки Ґжеґожа Касдепке наповнені щирими веселощами, яскравими і дуже смішнючими пригодами. Тому і не дивно, що книжковий летсплей саме про детектива Нишпорку користується підвищеним попитом серед наших читачів.

           Діти обожнюють такий формат інтерактивних читань, бо саме вони виступають активними учасниками заходу. Стають очевидцями подій, про які йдеться у книжці, та повноправними учасниками розмов між головними героями. За умови, що учасники дійства будуть уважними та спостережливими – їм вдасться передбачити розв'язку історії і знайти винуватців. Так, кожна розгадана детективна справа вселяє віру дитини у власні розумові здібності та (через гру) дає поштовх для читання.

           Книжковий летсплей допомагає дитині:
           • соціалізуватися;
           • реалізувати прихований творчий потенціал;
           • розвинути комунікативні навички;
           • дає змогу проявити інтелектуальні здібності граючись;
           • вчить мислити логічно і встановлювати причинно-наслідкові зв'язки.

           Разом із кумедним диваком детективом Нишпоркою діти розгадують цікаві загадки, навчаються думати як детективи та розплутують хитрі злочини. Під кожну вікову категорію ми маємо окремий сценарій заходу.

           Такі театралізовані інтерактивні читання можна замовити як доповнення до повноцінної екскурсії. Також раді бачити у наших стінах літні шкільні табори.

           Записати для участі клас або групу дітей віком від 7 до 11 років можна за тел.: 400-39-96 (сектор обліку) або 400-39-83 (відділ соціокультурної діяльності).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей