Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Маленькі творці великих історій

           Чотири зустрічі поспіль протягом місяця на майстерці авторської казки «KazkaTime» принесли бажаний результат. Група творців віком від 6 до 14 років у складі десяти дітей стали авторами власної казки під назвою «Принцеса рятує ПЛАНЕТУ!».

           Спільно з керівником майстерки Євгеном Грабовським діти на першому занятті пройшли невеличку вікторину, в якій згадували своїх найулюбленіших казкарів, персонажів, даючи відповіді на тематичні запитання. Визначилися з поняттям «казка», як вона народилася, який закладено сенс саме у казкових творах і які вони в цілому бувають.

           Вже на другому занятті творці взялися до фантазування над сюжетом власної історії і її назвою. Варіанти були різні, але зупинилися на класичному виборі персонажів, а саме принцеси як головної героїні та принца – її коханого. Але історія, яка з ними трапилася ні в які класичні канони не вписується. Казка підпорядкована сучасним реаліям сьогодення і поєднує в собі персонажів із різних вимірів, таких як фіксики та Єті, або ж снігова людина.

           Наприкінці творчих зустрічей майстерки «KazkaTime» автори власної історії, яка, до речі, опублікована на бібліотечному сайті і ви її можете звісно ж із задоволенням перечитати, повірили у власні сили і не припинять творити історії, не тільки в уяві, викладаючи їх на папері чи то у файлах, а й у повсякденному житті. Чого і вам щиро бажаємо, наші любі, читачі, творці майбутнього!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 7/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей