Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ігри, що підкорили світ

«Рятівною силою у нашому світі є спорт – над ним,
як і раніше, розвівається прапор оптимізму,
тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того,
на чиїй стороні перемога».

Д. Голсуорсі.

           Міжнародний олімпійський день – традиційне свято спорту та здоров'я, яке щорічно 23 червня проводиться майже в 200 країнах світу і присвячується дню заснування унікальної та найбільш успішної спортивної структури – Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

           Олімпійські ігри — це захоплюючі всесвітні змагання, що вражають красою та видовищністю. Тисячі людей кожні чотири роки поспішають у місто-господар змагань, щоб повболівати за улюблену збірну і своїми очима побачити нових спортивних зірок світу.

           З нагоди цього свята сьогодні у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку було гамірно та весело. Маленькі читайлики на практиці закріпили девіз Олімпійських ігор «Швидше, вище, сильніше!». А бібліотекарі розповіли маленьким відвідувачам про історію виникнення Олімпійських ігор, про атрибути і девіз, про талісмани нинішніх ігор, що розпочнуться 23 липня в японському місті Токіо.

           За допомогою відеопрезентації діти дізналися про видатних українських олімпійських чемпіонів, а також у яких книгах можна прочитати про них.

           Бібліотекарі під час вікторини пересвідчились у тому, що тема спорту не аби як цікавить підростаюче покоління, тому і надалі сприятимуть популяризації літератури про спорт, здоровий спосіб життя серед читачів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей