Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Читання «Піу! і Білка» з Мар’яною Савкою на Книжковому Арсеналі

           Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання у Національній бібліотеці України для дітей відбувалися читання книжки Маріанни Дюбюк «Я не твоя мама», яка вийшла друком у 2020 році у «Видавництві Старого Лева». Новина про проєкт, майстер-класи за книжковою тематикою, ексклюзивне інтерв’ю з Мар’яною Савкою та автором дивіться тут.

           З метою подальшої популяризації читання у бібліотеці Національна бібліотека України для дітей 23 червня 2021 року відкрила Дитячу сцену Книжкового Арсеналу інтерактивним читанням «Піу! і Білка» за книгою «Я не твоя мама».

           Почесний гість Мар’яна Савка, головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева», відповіла на питання наших читачів щодо історії створення та публікації цієї книжки в Україні.

           А після цього розпочалося читання!

           Бібліотекарі у ролі білок читали книжку, закликали аудиторію до активностей за тематикою книжки (приготування супу, розвішування об’яв і кольорової гірлянди, визначення розміру Піу).

           Інтерактив та ілюстративність забезпечував 3D-театр, який за ілюстраціями Маріанни Дюбюк створили бібліотекарі. У ньому оживала історія, змінювалися персонажі.

           Під час читання транслювався буктрейлер, знятий у вигляді паперового театру stop-motion.

           Захід від Національної бібліотеки України для дітей подарував дітям затишок будинку білки на дереві, а одна із малолітніх глядачок блискуче зіграла роль Піу.

           Хто не зміг потрапити на подію, має можливість у п’ятницю, 25 червня, о 15:45 переглянути запис читання онлайн за посиланням на сайті Книжкового Арсеналу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей