Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Відкриття виставки дитячих робіт «Творчість окриляє» вихованців Кременчуцької виховної колонії для неповнолітніх

           Маленькі читачі та їхні батьки завітали сьогодні до бібліотеки на урочисте відкриття виставки дитячих робіт «Творчість окриляє» вихованців Кременчуцької виховної колонії з нагоди відзначення 25-річчя Конституції України.

           Діти-автори творчих робіт, які зараз територіально знаходяться у Кременчуці, змогли приєднатися до заходу через платформу ZOOM. Завдячуючи онлайн-зв’язку, діти на власні очі мали можливість побачити вже обладнану виставку і переконатися, що їх роботи гармонійно вписалися в інтер’єр бібліотеки.

           На виставці представлені роботи у техніці живопису та вишиті намистинками бісеру. Також є кілька виготовлених власноруч шкатулок, прикрашених візерунками у техніці різьби по дереву. Є картини, створені у техніці пірографії, ширше відомої як випалювання по дереву.

           Генеральний директор НБУ для дітей Алла Гордієнко урочисто відкрила виставку дитячих робіт, привітала вихованців Кременчуцької виховної колонії для неповнолітніх з прийдешнім державним святом.

           Привітати дітей і почесні гості, які завітали на захід: заступник начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Рибалка Наталія Олегівна та заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Юнищин Сергій Юрійович.

           Представити свою творчість почесним гостям та дітям-художникам завітали учасниці вокальної студії «Веселі нотки» Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району – Розсоха Марта та Лапа Ганна.

           Виставка експонуватиметься в бібліотеці упродовж літа, тому обов’язково встигніть завітати і насолодитися мальовничими роботами талановитих вихованців виховної колонії для неповнолітніх.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей