Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Сьогодні на Х Книжковому Арсеналі бібліотека зафанклубила на Бібліошоу «Фан-клуб читача».
ТОП-10 запитань письменникам від дітей.

           Ми розповіли гостям заходу про ідею створення онлайн-зустрічей із письменниками у прямому ефірі «ФАН-клуб читача» на бібліотечній платформі в Instagram nbu_for_kids. Розкрили, у чому унікальність проєкту, а також чому варто не пропускати жодного прямого ефіру.

           Єдина в Україні юна блогер-ведуча Анна Полегенько поділилася з однолітками своїми враженнями про перші кроки у проведені онлайн-зустрічей із відомими українськими письменниками. Про 20 унікальних життєвих історій, неймовірний досвід у написанні книжок, а головне – живе спілкування у прямому ефірі з тими, хто здавався недосяжним. Рівно 20 зустрічей встигла провести Аня, а це сотні перечитаних книжок та інтернет-ресурсів під час підготовки до ефіру. Юна ведуча розповіла, з чого потрібно починати, як готувати персоніфіковані запитання автору.

           Учасникам бібліошоу запропонували перевірити свої знання шляхом ідентифікації письменників: в анкетах, які отримали діти, були надруковані фото письменників-гостей «Фан-клубу читача». Потрібно було вказати їх імена та прізвища. У чесній боротьбі зійшлися 13-річні Яна та Максим, які впізнали по 13 письменників кожний. Але у батлі перемогла юна читачка, за що і отримала приз від партнерів Національної бібліотеки України для дітей.

           На завершення зустрічі записали відео найактуальніших запитаннь від читачів улюбленому автору. Бібліотекарі передадуть їх адресату та пізніше змонтують відеозвіт про пригоди фанклубівців.

           Відео незабаром з’явиться на бібліотечних онлайн-ресурсах.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей