Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Відкриття космічної майстерні у Літньому дворику

           06.07.21 у Літньому дворику Національної бібліотеки України для дітей відбулося відкриття космічної майстерні, яка зібрала багато юних поціновувачів астрономії. І не дивно, тому що астрономія – це круто! Не вірите? Ось вам приклад: Кріс Гетфілд – перший канадський астронавт, який побував у відкритому космосі, став командиром Міжнародної Космічної Станції, провів понад 4 тисячі годин у космосі, а ще записав на орбіті музичний альбом та зняв кліп у невагомості. І це ще не все! Кріс Гетфілд – автор пізнавальних лекцій про життя астронавтів на МКС, письменник та популяризатор космічної науки. І саме його книжку «Посібник астронавта з життя на землі» юні астролюбителі читали у Літньому дворику, а потім, надихнувшись розповідями про перший політ астронавта у космос, створили свій власний космічний шолом! Справжня космічна команда! Як це було – дивіться на світлинах.

           Нагадуємо, що Космічна майстерня діятиме щовівторка о 13:00 увесь липень. Приходьте та пориньте у безмежний та захопливий Всесвіт, адже астрономія робить нас ближчими до зірок.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей