Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

День безпечних комп’ютерних пригод

           Четвер у літньому дворику – день БЕZпечних комп’ютерних пригод. Учасники літніх читань переглянули відеопрезентації «Інтернет: гра за правилами» і «Цифрові права та обов’язки» та жваво відповідали на запитання. Медіауроки з циклу «Інтернет: гра за правилами» — це підказки, які навчать правилам поведінки в Інтернет та захистять від негативного впливу віртуального середовища, а також розкажуть про ресурси бібліотеки, що забезпечують цифрові права у мережі.

           Діти відповідали на запитання, перевіряли свої знання за допомогою ігрових завдань «Безпечний інтернет», «Твої цифрові права і обов’язки» та онлайн-вікторини «Твої цифрові права і обов’язки». Читацьким відкриттям стала виставка «Книжки про інтернет», представлена в Інтернет-центрі та на сайті бібліотеки.

           Сподіваємося, що рекомендовані книжки та електронні ресурси НБУ для дітей допоможуть стати медіаграмотним користувачем.

           Більше дізнатися про інтернет-безпеку можна на сторінці сайту бібліотеки «Інтернет-безпека для дітей». Подбай про свій захист, поділись інформацією з друзями та батьками!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей