Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Полундра! Пірати на борту!

           Сьогодні був насичений і дуже вдалий день у нашому літературному дворику. Зранку малеча «поснідала» цікавими та захоплюючими казками, розгадувала загадки, переглядала нові книжки та розмальовувала улюблених казкових героїв.

           А згодом у гості до дітей завітала невгамовна піратка Сюзі, разом із якою вони опинилися на дивовижному піратському судні, дізналися багато цікавого про життя морських розбійників, збагатили свої знання про їхні звички та морський побут, подолали різні випробування, щоб відшукати справжні скарби. Діти зрозуміли, що піратське життя далеко не таке романтичне та легковажне, як здається на перший погляд.

           У центрі уваги була виставка книжок про цих морських розбійників, які захоплюють малечу і дорослих своїми різноманітними пригодами. Вільні від обов’язків, вони пливуть, куди забажає душа і грабують судна. Але і у них є свій кодекс честі та не менш цікаві легенди. Також існують свої небезпеки – шторми та інші піратські кораблі. Тож, щоб не потрапити у халепу, сьогодні ми запропонували нашим відвідувачам літнього дворику на деякий час теж стати піратами та познайомитись із книгами, які можуть загартувати до плавання у будь-яких водах.

           Приємного всім читання та до наступних зустрічей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей