Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Перший пікчербук Грасі Олійко

           Нині однією із соціально важливих тем, яка набирає обертів у дитячій літературі, є тема безпритульних тварин і свідомого ставлення до братів наших менших. Ця тема не нова, вона й раніше зринала в дитячих книжках. Але до неї знову і знову повертаються письменники, щоб ще раз нагадати про цю проблему, нагадати про те, що гуманність та людяність – це те, на чому тримається наш світ.

           14 вересня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для школярів однієї із київських шкіл відбулася презентація першої книги-пікчербуку «Історія, яку розповіла Жука» української ілюстраторки та письменниці Грасі Олійко. На зустрічі була присутня представниця видавництва «ВСЛ», яке видало книгу, Саломе Енгібарян.

           Своєю історією і власним прикладом Грася Олійко звернула увагу дітей на проблему, яка досі актуальна для нашого суспільства, а саме — проблему безпритульних тварин. Книжка безперечно сприятиме вихованню свідомого та відповідального ставлення до братів наших менших, а отже більше тварин матимуть шанс знайти своїх людей. А насамкінець зустрічі під час майстер-класу кожна дитина створила свого собаку — сумного та веселого — і дала йому ім’я.

           Не забувайте, що безпритульні тваринки чекають на свій дім і нашу любов!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей