Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Веселковий дивосвіт Тетяни Строкач

Сяючі дитячі оченята

Так багато можуть розказати.

На обличчях усмішки іскряться.

Вірю: спілкування нам удасться!

Тетяна Строкач

           20 вересня у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася цікава творча зустріч письменниці із м. Біла Церква Тетяною Строкач та другокласниками однієї із київських шкіл.

           Тетяна Тезіславівна Строкач — переможниця конкурсу «Українські народні казки» та «Казковий світ В. Сухомлинського», який проводився редакцією газети «Розкажіть онуку». Вона є лауреатом міської премії «За заслуги в галузі освіти», лауреатом VІІІ Всеукраїнського фольклорно-етнографічного фестивалю «Золоті ключі» ім. В. Верховинця. Присутні мали можливість познайомитись із творчим доробком пані Тетяни, представленим на тематичній виставці. Особливу увагу письменниця звернула на нещодавно надруковані книги для наймолодших у видавництві «Ранок» — «Хованки», «Хто сховався у місті», «Хто сховався у лісі» та «Динозаври». Ці книжки-іграшки не залишили байдужими жодного учня, адже яскраві ілюстрації, загадкові віконця та прості віршики, які легко запам’ятовуються, до вподоби дітям цього віку. Тетяна Тезіславівна також розповіла та показала школярам, у яких підручниках та журналах можна познайомитись із її творчістю. Письменниця зауважила, що збірки «Веселковий дивосвіт» та «Краплинки доброти» — результат її багаторічної праці. В них — досвід роботи з казкою, любов до України, її природи, звичаїв, народного фольклору. А ще наша гостя із задоволенням загадувала діткам свої загадки, зачитувала цікаву абетку імен та грала у рухливі ігри.

           Її поетична творчість пронизана любов’ю до дітей і до неньки-України. Тож нехай веселковий дивосвіт творчості Тетяни Строкач стане океаном добра і любові!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей