Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ЧЕК-лист читацьких забаганок до ДНЯ народження бібліотеки



           У наступному 2022 році Національній бібліотеці України для дітей виповнюється 55 років! Так, головна дитяча бібліотека країни була заснована у 1967 році за постановою Ради Міністрів Української РСР. Статус національної вона отримала у 2003 році.

           Тож, наступного року ми всі разом будемо святкувати день народження нашої улюбленої бібліотеки. Бібліотека планує безліч цікавих подій із нагоди цієї дати, які будуть відбуватися упродовж цілого року. Але вже сьогодні починаємо готуватися до святкувань, трансформацій, перетворень, щоб у свій святковий рік постати перед вами, наші любі читачі, ще кращими, досконалішими, цікавішими.

           Задля цього оголошуємо ЧЕК-лист читацьких забаганок до ДН бібліотеки! Щотижня упродовж жовтня-листопада ми будемо цікавитися вашою думкою з різних питань.

           Увага! Найактивніші учасники ЧЕК-листа побажань, ідеї яких бібліотека візьме в роботу, отримають заохочення до Новорічних свят!

           Уже зараз можете розмірковувати над тим, яких гуртків, читацьких об'єднань, просторів, подій вам не вистачає у бібліотеці, зустрічі з якими зірковими персонами ви б хотіли відвідати, яким має бути сучасний дитячий бібліотекар, які дистанційні події вам найбільше до вподоби, у яких соціальних мережах ви бажаєте бачити свою бібліотеку та ін.

           А вже наступного понеділка ми опублікуємо перший ЧЕК-лист «ФАНтастичні мрії».

           Святкуй із бібліотекою!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей