Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Вухаті, вусаті, носаті…

           До Всесвітнього дня захисту тварин у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для першокласників однієї з київських шкіл проведено екоклік «Вухаті, вусаті, носаті, банькаті». Дітям розповіли, що Всесвітній день захисту тварин спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їхнього добробуту. Це привід об’єднатися для збереження тваринного світу нашої планети та захистити права домашніх та безпритульних тварин.

           Школярі розповіли бібліотекарю про поведінку власних домашніх улюбленців, цікаві історії з їхнього життя. Виявляється, вони здатні урізноманітнити наше дозвілля, даруючи такі необхідні кожному з нас любов і увагу.

           Маленьким читачам наголосили про гуманне ставлення до братів наших менших, про захист тварин від жорстокого поводження, полювання, браконьєрства, які призводять до безповоротного зникнення з нашої планети деяких представників флори і фауни.

           У фондах нашої бібліотеки є велика кількість цікавих енциклопедій, художньої літератури про тваринний світ нашої планети. Школярів ознайомили із найяскравішими та найцікавішими новинками даної тематики на книжковій виставці «Брати наші менші». Маленькі читачі переглянули відеосюжети про відданість, дружбу та допомогу домашнім тваринам.

           Цей день допомагає об’єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин. Не слід забувати про те, що ми одна велика сім’я на маленькій планеті і, дбаючи про братів наших менших, ми допомагаємо собі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей