Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ПЕРЕВАГИ МАЛЮВАННЯ 3D-РУЧКАМИ

           Стрімкий розвиток технологій полегшує життя сучасних дітей: вони можуть миттєво отримати будь-яку наукову інформацію. Однак різноманітні ґаджети розвивають у дітей «кліпове мислення», внаслідок чого їхня увага розсіюється. Це заважає їм продуктивно працювати у школі або зосереджуватися на конкретних завданнях, а контролювати свій час стає дуже складно.

           У малечі надпотужна уява, тому пропонуємо підвищити творчий потенціал вашої дитини за допомогою новомодного ґаджета — 3D-РУЧКИ! Її плюси полягають у тому, що вона відмінно розвиває дрібну моторику і креативне мислення. За допомогою цієї іграшки можна власноруч виготовити безліч цікавих речей та створити іграшки, якими можна гратися з друзями. Також цей ідеальний інструмент допоможе створювати артоб'єкти для всіляких проєктів і святкові вироби для батьків. Головне, що не потрібно ніяких особливих навичок або умінь, щоб осягнути це неймовірно захопливе сучасне мистецтво.

           Протягом року в Національній бібліотеці України для дітей працює студія «Maker Spaсe» за принципом STEM-освіти. «Maker Spaсe» поєднує в собі технічну творчість та книгу і навчає учасників студії працювати з 3D-ручкою та водночас дізнаватися цікаві факти про створювану об’ємну фігуру. У процесі малювання 3D-ручкою дитина розвиває свою просторову уяву, аналізує пропорції і форми предметів. Це інструмент образотворчого мистецтва, який робить процес малювання незвичайним та захопливим, допомагаючи дитині пробудити творчість, фантазію і художній смак.

           Мистецтво малювання 3D-ручками полягає в тому, що немає жодних вимог до початкового рівня майстерності, яким володіє дитина. Заняття у бібліотеці відбуваються в ігровій формі. Гра уяви і творчий підхід дають змогу дітям створювати неймовірні речі, а об'ємна творчість – реалізовувати свої фантазії. Малювання 3D-ручками – це весело, пізнавально, креативно, інформативно і навіть корисно! Якщо бажаєте долучитися до бібліотечної студії «Maker Spaсe», заповніть, будь ласка, Google-форму.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей