Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Музичний супровід комп’ютерних ігор. Еволюція

           Музика для відеоігор від моменту своєї появи перетворилася на окремий самостійний жанр, що приніс славу не одному композитору. Яким чином це відбувалося, відстежували восьмикласники, що завітали 19 жовтня до бібліотеки на захід.

           Починаючи з 70-х років минулого сторіччя, відеоігри здобули популярність в усьому світі. Деякі музичні теми з ігор є настільки знаними, що навіть перевершують популярність самої комп’ютерної гри. Музику з ігор включають до програм різноманітних концертів, а для її виконання залучають найрізноманітніші творчі колективи: симфонічні оркестри, хори, фольклорні ансамблі, можливості електронного синтезу звуку.

           «Музика до відеогри повинна не лише викликати емоції, але і бути невід’ємною частиною великого унікального досвіду. Вона може бути прекрасною і бездоганною з точки зору майстерності, але якщо музика не цілком відповідає грі, це буде відчуватися і відіб’ється на успіхові останньої.» – слова Марчіна Пшибиловича, польського композитора, автора музики до сучасних комп’ютерних ігор.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей