Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ПОДОРОЖ першої КНИГИ завершується!

           Перша книжкова подорож була не такою довгою, оскільки книга мандрувала шляхами цифровими у форматі ДОвидавничому. До читання долучилося 14 учасників читацького клубу «ПОДОРОЖ КНИГИ». Перші учасники, які встигли прочитати книгу, надсилають нам свої «передвиборчі» програми «Якби прем’єр-міністром був я?». Ідеї та пропозиції від читачів настільки цікаві та соціально корисні, що всі у захваті!

           І бібліотекарі, які на зв’язку з учасниками читацького клубу та вже готуються до фінальної зустрічі-обговорення книжки «Це 12-річний прем’єр-міністр» автора та ілюстратора Тома Маклокліна.

           У захваті й видавництво «Час Майстрів», яке першим відгукнулося на запрошення бібліотеки стати меценатом клубу та запропонувало такий цікавий формат читання й обговорення книги.

          Тож 29 жовтня о 15.00 учасники читацького клубу «Подорож книги» зустрінуться, щоб поспілкуватися, обговорити книгу та представити свої творчі наробки від майбутніх прем’єр-міністрів, на які їх надихнула книга. Представники видавництва «Час Майстрів» спробують визначити переможця, «передвиборча» програма якого була кращою (хоча це буде ой як нелегко!).

          Переможець отримає у подарунок від видавництва надрукований примірник книги, ще один примірник одержить бібліотека для своїх читачів.

          Промови усіх майбутніх прем’єр-міністрів, а також презентації будуть опубліковані на сторінках бібліотеки у соціальних мережах ФЕЙСБУК та ІНСТАГРАМ.

          Зустріч відбудеться на платформі zoom.

          Для зручної та оперативної комунікації учасників клубу буде створена Viber-група «Подорож книги». Просимо учасників надіслати у приватному повідомленні номери актуальних телефонів для підключення до спільноти.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей