Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Професія, яка завжди цінувалась

           20 жовтня у читальному залі для читачів середнього і старшого віку відбулася чергова зустріч у рамках програми «Кроки до професії», під час якої дев’ятикласники поспілкувалися з офіцером Генерального штабу Збройних Сил України підполковником Олексієм Ковалем.

           Підлітки дізналися, що таке професійна армія, на які види військ поділяються Збройні Сили України, які існують критерії відбору під час призиву на строкову службу. Гість звернув увагу присутніх на те, які професійні якості потрібно розвивати, щоб стати висококваліфікованим військовим спеціалістом, та чому професія військовослужбовця посідає лідируючу позицію у рейтингу професій. Спеціально для дівчат військовий озвучив інформацію, що існує понад 40 військових професій, доступних жінкам.

           Під час зустрічі було презентовано книгу «Шлях українського воїна».

          Крім того, читачі переглянули відео, на якому було представлено зразки озброєння і військової техніки, якими оснащена сучасна українська армія.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей