Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Доля планети в наших руках

           За всю історію існування Землі клімат змінювався багато разів. Потепління у наш час – не лише природний процес, бо відбувається у 10 разів швидше, ніж будь-коли. Усе частіше науковці вживають термін «кліматична криза» замість «зміни клімату», щоб підкреслити серйозність цієї проблеми та потребу її вирішувати вже зараз. Щоб допомогти державам боротися з наслідками зміни клімату, ООН оголосили період з 2021 по 2030 роки «Десятиліттям відновлення екосистем».

           Щоб розповісти більше фактів про існуючі екосистеми, живі організми, що входять до них, 22 жовтня для користувачів бібліотеки відділами обслуговування дітей середнього і старшого віку, довідково-інформаційного обслуговування та науково-бібліографічним було проведено День інформації «Доля планети в наших руках».

           Під час заходу діти взяли участь у екоквесті, переглянули книжкові виставки «Живемо у стилі еко» та «Природа навколо нас», познайомились із новим рекомендаційним покажчиком «Живі смарагди нашої планети».

           Бібліотекарі намагалися донести дітям, що природа безцінна, і від неї залежить не тільки якість нашого життя, а й саме існування людства на нашій планеті.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей