Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дитяча література очима Анатолія Григорука

           Часто трапляється, що мами для своїх діток шукають цікаві та пізнавальні віршики чи оповідання, щоб навчити любові до світу й розповісти про добрі людські якості через призму літературного витвору. А де можна знайти такі твори, як не на сторінках книг саме того автора, який усе своє життя працює з дитячою літературою? Тому сьогодні ми не можемо не згадати Анатолія Івановича Григорука – прозаїка, поета, перекладача, багато творів якого увійшло до читанок початкової школи, друкувалося у збірках та в різноманітних дитячих журналах.

           У 2021 році Анатолій Іванович є подвійним ювіляром. Його збірка віршиків для наймолодших читачів «Пухова сніговиця» відзначає 35 років із часу виходу, а от збірка оповідань «Гусак Червонолап» існує вже 50 років! І його читачі щиро радіють цим подіям, адже істини мають бути вічними. Уже значний період часу цей митець творить для діток у такій формі, щоб привернути їхню увагу як до кумедних та наповнених веселої вигадки та словесної гри сюжетів, так і важливих морально-етичних тем, що виховують у дітях позитивні риси, які впливають на розвиток свідомості підростаючого покоління.

           Низький уклін шановному Анатолію Івановичу Григоруку за плідну працю на користь наших малюків та за допомогу батькам і вчителям у надзвичайно непростому процесі виховання дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей