Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Казково-розважальні читання

           Діти дуже люблять слухати казки. А читання в колі казкового Ведмедика приносить нашим маленьким розумникам найбільшу насолоду.

           28 жовтня, в рамках проєкту території казково-розважального читання «Непосидам, пустунам, фантазерам-малюкам» у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку свої сторінки нам розгорнула книжечка про матусю «Я люблю тебе, мамо!» англійської письменниці Мелані Джойс.

           Читаючи своїм друзям, Ведмежатко нагадало про м’які ранкові мамині обійми, вечірній затишок і ніжну колискову на ніч. Запрошуючи до світу маминої любові, клишоногий друг прививає любов до читання у дітей і ще раз нагадує, як важливо кожного ранку казати своїй матусі: «Я люблю тебе, мамо!».

           Казкові читання з Ведмежатком завершилися веселими іграми з різнокольоровим парашутом. Під ними діти ховалися, перевтілювалися на різних тварин і загадували найпотаємніші бажання. Чекаємо вас на нових літературних подорожах із нашим веселим і кумедним Ведмежатком. А ви не забули подарувати своїм матусям щирі обійми? Мерщій скажіть їм перед сном жадані слова: «Я люблю тебе, мамо!».

           Нові мандри книжковим світом чекають на вас уже наступного четверга у Національній бібліотеці України для дітей. До зустрічі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей