Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Інформаційні екокуточки - центри промоції книги і читання з екології

           Продовжуємо екотрадиції! 18 листопада 2021 року в рамках Меморандума про співпрацю у сфері охорони навколишнього природного середовища, інформування підростаючого покоління щодо раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів та промоції книги і читання з екологічної тематики між Національною бібліотекою України для дітей та Державною екологічною інспекцію України відкрито ще один інформаційний екокуточок, цього разу у місті Житомирі на базі Бібліотеки-філії № 1 міської централізованої бібліотечної мережі "ЛІТтера".

           Інформаційний куточок спрямований на популяризацію літератури з екологічної тематики, промоцію природоохоронних заходів серед користувачів та екологічне виховання підростаючого покоління. Локацію урочисто відкривали т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Дмитро ЗАРУБА, начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгеній МЕДВЕДОВСЬКИЙ, генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла ГОРДІЄНКО, депутат Житомирської обласної ради, секретар постійної гуманітарної комісії Тетяна ПАРФЕНТІЄВА, начальник управління культури Житомирської міської ради Ілона КОЛОДІЙ. Бібліотека отримала у подарунок від Державної екологічної інспекції України інформаційний банер та сучасну літературу з екологічної тематики для оформлення та змістовного наповнення екокуточка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей