Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

26 листопада ФАН-клуб читача запрошує на онлайн-зустріч із Валерією Савотіною

           26 листопада о 18.00 ФАН-клуб читача повертається, щоб влаштувати зустріч із Валерією Савотіною, молодою авторкою книжки «Ти все зміниш учора»!

           Це фантастика, але дуже реалістична. Це історія про Київ майбутнього. Київ у книзі впізнаваний, але події несподівані, фантастичні та гостросюжетні. До речі, авторка отримала за цей рукопис перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Молода КороНація-2020» (формат «Підлітки для підлітків», номінація «Роман»).

           Тому модератор ФАН-клубу, книжкова блогерка Анна Полегенько, переконана, що зустріч буде цікавою усім підліткам, а особливо учасникам читацького онлайн-клубу «Подорож книги». Адже за умовами ФАН-клубу, учасники прямого ефіру отримують запитання як від ведучої, так і від автора, а за найбільшу кількість правильних відповідей на переможця чекає подарунок — книжка з автографом письменниці.

           Це — по-перше. По-друге, учасникам клубу «Подорож книги» за правильні відповіді будуть нараховані бали на особистий рахунок, які потім можна витратити у бібліотечних святкових онлайн-розпродажах.

           По-третє, і це також стосується учасників клубу «Подорож книги»: твір «Ти все зміниш учора» вирушить у мандри для читання (але лише для учасників 12+, молодші учасники спільноти будуть читати іншу книжку).

           Зустріч відбудеться 26 листопада о 18.00 у прямому ефірі на сторінці бібліотеки в інстаграм. Приєднуйтеся!

           Книга Валерії Савотіної вийшла друком у 2021 році у видавничому центрі «Академія» та була подарована бібліотеці видавництвом ще із двома збірками оповідань для підлітків: «Очі з чорного дзеркала» та «Назустріч собі» (автор Софія Бенза). Ці видання ми презентуємо читачам незабаром у рамках діяльності читацького онлайн-клубу «Подорож книги».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей