Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Новорічний читацький «Total-biblio KBECT» та інші святкові пропозиції для читачів

Друзі, Національна бібліотека України для дітей підготувала цілу купу новорічно-різдвяних заходів, які розпочинаються 23-го грудня і завершаться 2-го лютого великим сімейним святом! Слідкуйте за нашими анонсами на головній сторінці сайту та планом заходів у розділі Масові заходи, а також у соціальних мережах.

А зараз докладніше КВЕСТ та інші цікаві заходи.

Найголовніша подія на зимових канікулах – «Total-biblio KBECT», який стартує на початку року 2-го січня і буде проходити в усіх відділах бібліотеки! Брати участь у ньому можна як поодинці, так і з друзями, або всією сім’єю.

«Total-biblio KBECT», проходитиме у три етапи:

Перший етап – виконання пошукових завдань у відділах бібліотеки. Найкраще пройти ще на канікулах.

Другий етап – творчий. Його можна виконувати і вдома, але завершити необхідно до 27 січня.

Третій етап – фінал. Заключна частина Квесту буде проходити 9-го лютого у бібліотеці під час сімейного зимового свята. Дізнатися більше про умови гри можна на відеоблозі BiblioTemaTV, або у бібліотекаря вашого відділу.

25 грудня о 14-00 запрошуємо дітей молодшого шкільного віку на «Новорічний детектив».

Весела пригодницька вистава за оригінальним сценарієм, у якій зустрінуться казкові персонажі та сучасні супер-герої. Від перемоги у цьому протистоянні буде залежати – чи відбудеться новорічне свято? У виставі беруть участь учасники театру-студії «Мандри» (керівник Ольга Шемота), а також рок-гурт «Silent Mode», у складі якого наші колишні читачі.

Вистава відбудеться в актовій залі. Вхід вільний.

24 грудня о 15-00 керівник літературної студії «Майстер слова» Олександр Силенко запрошує на святкову зустріч «Актором може бути кожен!». Літературні ігри, загадки, вірші, музика (акустична гітара), передноворічний настрій і натхнення гарантовані. Зустріч буде проходити у читальному залі для учнів 5-9 класів.

24 грудня об 11-30 у читальному залі для дошкільників та учнів 1-4 класів відбудеться літературно-розважальна гра «Йде у гості Новий рік».

Під час зимових канікул щодня у відділах бібліотеки різноманітні майстер-класи, вікторини, ігри, караоке, мультфільми…

Не знаєте, що робити
на зимових канікулах?

Приходьте до бібліотеки!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей