Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Різдвяна історія «Віл, Віслюк і Божий малюк» від читацького об’єднання «Бібабо»

           Дитяча студія лялькового театру «Бібабо» презентувала глядачам різдвяну казкову виставу «Віл, Віслюк і Божий малюк». Це – глибока і зворушлива історія про чарівну ніч, коли на світ народжуєте Боже немовля. І першими свідками цього дива стають тварини.

           Цей незвичний погляд очима тварин на знайомий різдвяний сюжет був підказаний акторам Жулем Сюперв'єлєм. Саме його книжка «Віл і Віслюк при яслах» була закладена в основу історії, яку створили діти-актори.

           Євангельські події, які відбулися дві тисячі років тому є важливими і сьогодні. Коли на небі загоряється Різдвяна зірка, колядники збираються ватагами, співають колядки та віншують. Дитяча вистава «Віл, Віслюк і Божий малюк» – це така ж спроба дітей донести до глядача історію народження Ісуса через образність та театральну мову.

           На небі засяяла зірка Різдва і усі тварини, відчуваючи велич моменту, несуть людям та усьому тваринному царству звістку про народження Божого малюка.

           Святкова вистава подарувала глядачам почуття причетності до світлого свята Різдва Христового, наповнило вірою у дива. Події різдвяної історії, втіленої на сцені, сповнені доброти і тепла. Майже половина акторів дитячої студії вперше виступали на бібліотечній сцені. Тому дружня підтримка батьків та однолітків, які завітали на прем’єру, додала малюкам віри у себе, а цей виступ подарував багато радості та веселощів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей