Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

З Лесиною піснею у серці…

           25 лютого в Україні відзначали 150 років від дня народження Лариси Косач-Квітки — видатної письменниці, поетеси, перекладачки, фольклористки, громадської діячки, яка активно долучалася до процесів українського національного відродження, піднесла українську культуру до європейського рівня та займалася просвітницькою діяльністю. У цей ювілейний рік у нашій бібліотеці проведено багато заходів для читачів, під час яких вони багато дізналися про життя і творчість Лесі Українки, відкрили багатогранність і велич її постаті, познайомились із перевиданнями її творів.

           Відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку спільно з відділом довідково-інформаційного обслуговування на початку року започаткували мультимедійну програму «З Лесиною піснею у серці…», під час якої у власноруч створених відеопрезентаціях ми знайомили користувачів із біографією та творчістю письменниці, спонукали дітей до перечитування її творів.

           На завершення року Лесі Українки ми пропонуємо вашій увазі переглянути третій заключний випуск мультимедійної презентації «З Лесиною піснею у серці…», з якого ви дізнаєтесь, що ж такого унікального зробила Леся Українка, що про неї знає увесь світ і досі захоплюються у ХХІ столітті.

           Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України, сказав: «…Лариса Косач не просто видатна жінка того часу. Вона одна із тих, хто відіграв ключову роль не тільки для літератури, але і для історії та формування свідомості українців». Тож давайте і ми не будемо осторонь подій, які відбуваються в Україні, і будемо вивчати та пам’ятати класиків, які творили нашу історію.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей