Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

У День злуки візьмемось за руки!

           22 січня особлива дата в історії нашої країни. Саме цей день став доленосним для всіх українців понад 100 років тому. Розділена, роздерта між іншими народами, багатостраждальна Україна нарешті стала одним цілим, стала єдиною державою.

           З нагоди цієї події у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 3 класу однієї із київських шкіл було проведено захід «У День злуки візьмемось за руки!», який ніби переніс всіх у часі. На мить усі присутні стали учасниками історичних подій на площі перед Софією. Урочиста метушня, гамір, вигуки, промови – все ніби насправді. І ось – ми вже в затишному зеленому вагончику, що на залізничній станції у Фастові. Приємний екскурсовод тихо, але завзято, розповідає про події, що назавжди вписані в історію нашої держави.

           А насамкінець школярі переглянули відео, із якого дізнались історію земель нашого народу аж за 1000 років, та ознайомились із книжковою виставкою «День Соборності», на якій представлена література, із якої можна дізнатись багато цікавого про історичні події минулого.

             В учнів не залишилось сумнівів, що День соборності – це особлива дата, яка вистраждана народом.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей