Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Науково-пізнавальне об’єднання «Robotics»
Тема сезону: «ДОСТАВКА ОБ’ЄДНУЄ»

           Науково-пізнавальне об’єднання «Robotics» вже четвертий рік поспіль надає унікальну можливість дітям 6-10 років безкоштовно ознайомитися з основами робототехніки у Національній бібліотеці України для дітей.

            Під час таких зустрічей користувачі нашої бібліотеки вивчають науку і технологію, а також долучаються до вирішення актуальних світових питань за допомогою їхньої улюбленої іграшки — конструктора LEGO!

            Щороку в рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior організаторами оголошується нова тема сезону, яка завжди пов’язана з актуальною світовою проблемою. Тема сезону 2021-2022 років присвячена вантажним перевезенням, правилам розподілення та сортування вантажу, а також доставці.

           Упродовж цікавого курсу занять діти зможуть не лише здобути нові знання з робототехніки, а й набути базові навички з технічного конструювання, навчитися основам програмування та моделювання шляхом побудови різних LEGO-моделей за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0.

           Це чудова можливість дати старт інноваційному навчанню та допомогти дітям реалізувати свій потенціал, ідеї і таланти, а ще навчитися працювати в команді, дізнатися, що трапляється в світі, та долучитися до його покращення. Більше про роботу об'єднання можна прочитати за посиланням.

           У лютому 2022 року розпочинається новий курс науково-пізнавального об’єднання «Robotics», до якого можна долучитися попередньо зареєструвавшись за посиланням.

           Користувачі Національної бібліотеки України для дітей беруть участь у програмі FIRST in Ukraine сезону 2021-2022 «Доставка об'єднує» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей