Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Анна Багряна у ФАН-клубі читача

           Перша зустріч ФАН-клубу читача у новому році з письменницею Анною Багряною відбулася наживо у бібліотеці. Авторка, яка нині проживає у Болгарії, приїхала на Батьківщину і погодилася стати гостею нашого читацького клубу та презентувати свою нову книгу «Вітрова гора», історію, яка вже отримала багато схвальних відгуків читацького загалу як дорослого, так і дитячого.

           Читачам показали коротке відеорезюме письменниці за її творчістю, а потім Анна Багряна розповіла семикласникам, які завітали на зустріч, про себе, адже деякі факти біографії не увійшли до відеознайомства. Анна народилася у Фастові (Київська область) і все її дитинство пов’язане з цим козацьким краєм. Потяг до читання та літературної творчості відчула ще у дитинстві, адже зростала у сім’ї вчителів, і тому сама отримала педагогічну освіту, хоча вчителювати не пішла, а обрала для себе письменницьку та перекладацьку професії.

           Мабуть, тому що вже майже десять років живе у Болгарії, відпочивати і подорожувати найбільше полюбляє Україною. Гостя поділилася деякими мандрівними маршрутами нашою країною.

           Розмова переважно точилася навколо нової книги Анни Багряної – підліткового фентезі «Вітрова гора», події якої також відбуваються в Україні. Оскільки зустріч ФАН-клубу читача транслювалася у прямому ефірі, письменниця поставила за книгою запитання до читачів віддалених. Ви також можете спробувати дати відповідь, якщо прочитає книгу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей