Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Читаємо вголос.. і не лише книжки!

           Сьогодні працівники відділу обслуговування читачів дошкільного та молодшого віку вкотре зустрічали малечу, яка обожнює візити до бібліотеки. І читали не лише подумки, і не тільки книжки, адже зустріч була приурочена Всесвітньому дню читання вголос, і учні працювали не лише з книгами, а й з величезним арсеналом періодики, яку обожнюють усі: і дошкільнята, і школярі. Дітки через виконання різних цікавих завдань познайомилися з історією створення перших газет та журналів у світі, з етимологією цих понять. А головне – на власні очі побачили найстаріші видання деяких журналів, які були видані одними з перших у нашій країні та знаходяться лише в кількох примірниках у «наймузейнішому» відділі НБУ для дітей – відділі рідкісних та цінних видань. Учні познайомилися з новинками сучасної періодики та спробували свої сили в розв’язанні пізнавальних ребусів та завдань, що розміщені в журналах, різноманіття яких дивує та захоплює. Також дітлахи продемонстрували, як гарно вони вміють читати вголос, вибравши найкрасивіші поезії з періодичних видань.

           Звісно, без подарунків наші любі читайлики не залишилися і на згадку про цікаву зустріч в НБУ для дітей разом із бібліотекарями створили різнокольорові закладинки зі знаком тигра, який є символом 2022 року і обов’язково принесе радість та натхнення до читання на увесь рік.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей