Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Офіційний візит директора Італійського інституту культури в Україні

              3 лютого 2022 року до Національної бібліотеки України для дітей з офіційним візитом завітав директор Італійського інституту культури в Україні Едоардо Крізафуллі.

           Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко провела екскурсію для почесного гостя, розповіла про проєкти бібліотеки, навела приклади успішної співпраці з посольствами та культурними представництвами закордонних держав.

           Керівники згадали про спільний захід «Тиждень культури Італії», який відбувся у бібліотеці 2016 року за каденції Анни Пасторе, обговорили можливості втілення спільних проєктів на якісно новому рівні для розкриття італійського літературного процесу українським читачам.

           Едоардо Крізафуллі ознайомився з виданнями італійською та перекладними книжками з фонду бібліотеки, поділився напрацюваннями втілених програм Інституту з популяризації італійських авторів для читачів дорослого віку в Україні, подарував бібліотеці два альбоми італійською та українською мовами, що вийшли друком у 2020 році за сприяння Італійського інституту культури в Україні: «La Via della Seta. Arte e artisti contemporanei dall’ Italia/ Шовковий шлях. Сучасне мистецтво та сучасні митці Італії» та «Canto dopo canto/Пісня за піснею» Джованні Томмазі Ферроні.

           Найближчим часом для наших читачів знову відкриється світ італійської літератури – від класичного «Піноккіо» до поки що незнаних нових історій і зустрічей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей