Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Дні Туркменістану

           Національна бібліотека України для дітей спільно з посольствами та культурними центрами іноземних держав здійснює полікультурне виховання дітей. На підтримку довгострокових проєктів у бібліотеці 23-24 лютого відбудеться низка заходів у співпраці з Посольством Туркменістану в Україні, а саме:

           23 лютого

           11:00 – інтерактивні казкові читання «Хліб із Джуґари» з дружиною посла Туркменістану Махим Атаєвою. Читачі дізнаються про її рідну країну, культурні цінності та розкриють глибину мудрості народних казок Туркменістану.

           12:00 – zoom-конференція між Україною та Туркменістаном. Учасники з Національної бібліотеки України для дітей та Туркменської державної бібліотеки для дітей імені Базар Аманова довідаються про традиційне житло двох народів.

           24 лютого

           13:00 – відзначення Дня культури Туркменістану за участю посла Туркменістану в Україні Й. В. Тойли Атаєва. Відбудеться демонстрація туркменських народних костюмів, пройдуть виступи туркменської громади, показ лялькової вистави «Розумний дайханин» (режисер Юлія Цимбалюк) та урочисте вручення подарунка від посольства – книжки з Туркменістану, яка ввійде до колекції НБУ для дітей.

           НАГАДУЄМО! Двотижневий Всеукраїнський онлайн-марафон читання туркменських казок завершується, відео можна переглянути тут.

           ВЖЕ СКОРО! Новий випуск медіапроєкту «Візок добрих казок» за казкою «Яртигулак знайшов батька й матір».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей