Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ангели Майдану

           20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло дев’ять років після тих зимових трагічних подій, але спогади ще настільки болючі, наче це було вчора. Тому, в такі тривожні години сьогодення, бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку провели для четвертокласників однієї із київських шкіл патріотичну годину «Ангели Майдану», щоб вкотре вшанувати подвиг учасників Революції Гідності та увічнити пам’ять Героїв Небесної Сотні.

           Під час заходу бібліотекар розповів школярам про складні часи, які переживала Україна в 2013-2014 роках, показав відеоматеріали сумних подій, які відбувалися на Майдані Незалежності, розкрив суть подвигу та героїзм українських захисників та ознайомив із літературою даної тематики саме для дітей початкових класів. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього, адже вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Мирного неба всім нам!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей