Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Тверезий реп Міхи Невідомського

     Його звати Міха Невідомський і він поет, реп музикант з активною громадянською позицією, який пропагує здоровий спосіб життя та мислення, і він завітав 18 листопада на «Музичну платформу: Слухай своє», а іще він із Бучі. Так, саме із тої Бучі, як так безпощадно знищували рашисти, і з якої Міха самотужки вибирався під обстрілами, і вибрався.

     Не тільки пісенним та військовим досвідом ділився Міха із учнями восьмих класів 175 школи, які завітали до бібліотеки, а й поетичним, адже у нього окрім власної поезії та гостросоціального репу є такі проєкти: «поРЕПані вірші», у якому представлено більш як 100 відомих віршів українських класиків та покладено на музику; Реп для ЗНО, у якому учні можуть знайти для себе ідеальний варіант для підготовки до здачі вступних іспитів у вищі.

     Учасник відбору Євробачення – 2017, творець проєкту «Апокриф» спільно з Юлією Шатило, а згодом і проєкту «Пуританин» Міха Невідомський пережив декілька творчих перевтілень, але назавжди у кожному із них залишився собою. Із твердою життєвою позицією, дещо аскетичним образом життя, і з життєстверджуючими реп піснями та поетичними рядками.

     Міха Невідомський вивів свій власний жанр саме тверезого репу. Його пісні влучають у саму свідомість і не тільки змушують замислитись над життєво важливими питаннями, а й бути небайдужими до оточуючих та подій, які відбуваються в країні та світі в цілому. І це відчули та пережили слухачі українського репу на творчій зустрічі із Міхою у бібліотеці. Вони точно запам’ятають цю зустріч надовго і вже не залишаться такими як були до неї. Їх життя зміниться, зміниться на краще і забуяє новими фарбами.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей