Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Тримаємо зимовий стрій!
Бібліотека запрошує на етнографічні книжкові пригоди «Українська зима»!

     Друзі, ТРИМАЄМО ЗИМОВИЙ СТРІЙ! УКРАЇНСЬКА ЗИМА запрошує до бібліотеки! Це не просто заклик. Це назва програми наших зимових читань та розваг із бібліотекою. Є гарна новина: оскільки зимові канікули цього року значно довші, ніж зазвичай, то і програма наших зимових читань також триватиме цілих три тижні — з 2 по 20 січня.

     А присвячена вона нашим українським зимовим традиціям та святам. Кожен тиждень буде тематичним, щодня на вас у відділах будуть очікувати різноманітні вікторини, квести, загадки, а у п'ятницю — завершальна святкова подія.

     За участь у щоденних заходах ви будете отримувати паляниці. Ну, звісно, не реальні хлібини, а умовні. Кількість умовних паляниць будуть записувати вам у картку учасника.

     І що ж потім робити із цими паляницями? А їх можна обміняти на паляниці-картки, і взяти участь у бібліотечній сутінковій вечірці «Як Мавки та Чугайстри паляницю шукали».

     І саме там ви зможете розрахуватися за підказки казкових героїв своєю валютою у паляницях, щоб знайти шлях до справжньої запашної смачної паляниці. Знайти цю паляницю і з'їсти!

     Але це буде вже 3 лютого по завершенні зимових читань! Тож, ви зрозуміли? На бібліотечні СУТІНКИ потраплять лише учасники програми зимових читань «Тримаємо зимовий стрій: українська зима».

     Оцінювання
     • За виконання завдань у відділах ви отримаєте від 1 до 3 умовних паляниць.
     • Щодня о 12.00 у бібліотеці проходитиме один пізнавально-розважальний захід, за участь у якому читач отримає 3 умовні паляниці.
     • Раз на тиждень ми запросимо вас на веселе українське свято. За активну участь у святковому дійстві читачам буде нараховано 5 умовних паляниць.

Що треба робити, щоб долучитися до програми зимових читань, заробити умовні паляниці та квиток на сутінки?

     1. Прийти 2 січня після Нового року до бібліотеки, перереєструватися та отримати у секторі обліку картку учасника.

     2. Відвідувати відділи обслуговування (можна робити це щодня упродовж канікул, окрім вихідних), в яких долучатися до книжкових завдань та зимових пригод.

     3. Отримувати за це позначки в умовних паляницях у картку учасника. (Позначки ставить бібліотекар відділу, у якому відбувалася подія).

     4. Відвідувати українські свята, які підготують для вас бібліотекарі різних відділів (за окремим графіком подій).

     Тож, тримаємо зимовий стрій разом! Зустрічаємо українську зиму святково і змістовно!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей