Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Ековіршики читаєм, про природу добре дбаєм!

     Навколишнє середовище потерпає від рук людини – це давно вже не новина для усіх нас. Екологи та провідні світові науковці б’ють на сполох, адже людство безпосередньо відчуває на собі наслідки власної ж діяльності. Викиди підприємств, автомобілів, забруднення повітря, надлишок пластику в екосистемах – цей список можна продовжувати. Планета зазнає втрат, а тому варто зрозуміти, наскільки важливо дбати про довкілля та розказувати нашим дітям про те, яким чином зберегти екосистему.

     Наша бібліотека також не залишається осторонь цих важливих питань. Саме сьогодні в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого відділу для третьокласників однієї із київських шкіл відбулося бренд-автор-шоу «Ековіршики читаєм, про природу добре дбаєм!» із письменником, журналістом, головою ГО «Екологічна нація» Богданом Красавцевим. Учні переглянули цікавий відеосюжет на екологічну тему, створений працівниками відділу, познайомилися та поспілкувались із паном Богданом, який є автором кількох книг даної тематики. Цікаві уривки із деяких він зачитав. Письменник запропонував дітям пограти в екогру «Сортуємо сміття» та як справжній журналіст узяв у дітей інтерв’ю щодо їхнього вкладу в нашу екологію. Повітряна тривога перенесла захід до укриття бібліотеки, де дітям запропонували пограти в гру «Корисно-шкідливо». А насамкінець під час майстер-класу дітки виготовили настільну листівку із підсніжниками – весняними квітами, які занесені в Червону книгу України.

     Екоактивізм сьогодні у тренді, а книги про захист природи стають все популярнішими. Тож, приходьте до нашої бібліотеки та читайте книги, що допоможуть вам зрозуміти потреби природи та стати екосвідомими жителями планети!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей