Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Представниця від України на дитячому Євробаченні – 2021
Олена Усенко – у проєкті «Музична платформа: Слухай своє»

     Перше знайомство читачів бібліотеки із Оленою відбулося понад рік тому. Тоді учасниця дитячого Євробачення брала участь у прямому ефірі на сторінці Facebook Національної бібліотеки України для дітей, де дівчина виконувала свої пісні.

     А 15 березня Олена наживо завітала до бібліотеки, щоб заспівати на сцені в рамках проєкту «Музична платформа: Слухай своє».

     15-річна співачка народилася у місті Біла Церква. 2020 року Олена брала участь у Національному відборі України на конкурс дитяче Євробачення – 2020, де посіла друге місце з піснею «Never Get Free». Через рік Олена стала учасницею відбіркового туру на конкурс — 2021, де здобула перемогу і отримала можливість представити Україну на дитячому Євробаченні – 2021. У фіналі вона посіла шосте місце. Також брала участь у проєкті «Голос. Діти».

     Дівчина розповіла, що з дитинства мріяла бути яскравою і виступати на сцені. Багато дивилася співочих шоу та приміряла не себе роль зірок. Професійно почала співати з 12 років після спільного виступу із українським поп-гуртом «Врємя і Стєкло». Свою любов до вокалу Олена називає професією, а не захопленням. А серед своїх хобі назвала заняття із живопису. Дівчина малює портрети та дарує їх друзям.

     Під час зустрічі Олена виконала один із українських хітів «У мене немає дому» гурту «Один в каное»; заспівала власні вірші, які незабаром стануть новими хітами. Юна співачка також пише пісні англійською мовою.

     Глядачі залюбки доєдналися до спілкування, ставили запитання, цікавилися творчим шляхом дівчинки, її книжковими і музичними вподобаннями. На запитання про свою мрію, Олена відповіла, що хоче бути щасливою і встигнути завершити усі творчі проєкти, що заплановано. Дівчина порадила усім глядачам ніколи не соромитися своїх мрій, не боятися, бути собою і завжди йти вперед. Олена має на руці татуювання із написом «trust». Як каже сама Олена, — тату завжди нагадуватиме їй про те, що варто довіряти лише собі та своїм справжнім бажанням.

     Під час заходу спрацювала повітряна тривога, учасники спустилися в укриття і ще годину продовжували спілкування. Олена роздавала автографи та нагородила невеличкими презентами авторів найбільш цікавих та влучних (на її думку) запитань. Загалом зустріч залишила по собі тільки приємні враження та викликала душевне піднесення. Прощаючись, гості й співачка загадали бажання зустрітися знову.

     Попереду у нас ще чимало зіркових зустрічей із українськими співаками і музикантами. Якщо ти талановитий виконавець, — ти можеш взяти участь у наступній зустрічі. Якщо ж ти є поціновувачем прекрасного та цінуєш змістовне спілкування, — приходь на зустрічі «Музичної платформи» у Національну бібліотеку України для дітей!

     Докладніше про проєкт ти можеш дізнатися тут: Музична платформа «Слухай своє».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей